Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
Title: | Tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu, nhiệt độ nướng và ảnh hưởng của bao bì bảo quản đến tính chất bánh quy bổ sung lêkima = Optimization of ingredient, baking temperature and effects of packaging on Pouteria lucuma formulated cookies |
Authors: | Trần, Thị Minh Thư Võ, Thanh Thúy Huỳnh, Thị Kim Chi Vi, Nhã Trân Nguyễn, Thị Như Ý Trần, Nguyễn Phương Lan |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.5 - tr.144-153 - ISSN.1859-2333 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350246 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.