Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
Title: | Tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu, nhiệt độ nướng và ảnh hưởng của bao bì bảo quản đến tính chất bánh quy bổ sung lêkima = Optimization of ingredient, baking temperature and effects of packaging on Pouteria lucuma formulated cookies | Authors: | Trần, Thị Minh Thư Võ, Thanh Thúy Huỳnh, Thị Kim Chi Vi, Nhã Trân Nguyễn, Thị Như Ý Trần, Nguyễn Phương Lan |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.5 - tr.144-153 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350246 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V58S52022144.pdf | 753.62 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.