Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
Title: Tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu, nhiệt độ nướng và ảnh hưởng của bao bì bảo quản đến tính chất bánh quy bổ sung lêkima = Optimization of ingredient, baking temperature and effects of packaging on Pouteria lucuma formulated cookies
Authors: Trần, Thị Minh Thư
Võ, Thanh Thúy
Huỳnh, Thị Kim Chi
Vi, Nhã Trân
Nguyễn, Thị Như Ý
Trần, Nguyễn Phương Lan
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.5 - tr.144-153 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350246
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V58S52022144.pdf753.62 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.