Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Trần, Thị Minh Thư | |
dc.contributor.author | Võ, Thanh Thúy | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Kim Chi | |
dc.contributor.author | Vi, Nhã Trân | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Như Ý | |
dc.contributor.author | Trần, Nguyễn Phương Lan | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:53:05Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:53:05Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350246 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.5 - tr.144-153 - ISSN.1859-2333 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | en |
dc.title | Tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu, nhiệt độ nướng và ảnh hưởng của bao bì bảo quản đến tính chất bánh quy bổ sung lêkima = Optimization of ingredient, baking temperature and effects of packaging on Pouteria lucuma formulated cookies | en |
dc.type | Article | en |
item.grantfulltext | restricted | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv403V58S52022144.pdf | 753.62 kB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.