Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
Title: Tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu, nhiệt độ nướng và ảnh hưởng của bao bì bảo quản đến tính chất bánh quy bổ sung lêkima = Optimization of ingredient, baking temperature and effects of packaging on Pouteria lucuma formulated cookies
Authors: Trần, Thị Minh Thư
Võ, Thanh Thúy
Huỳnh, Thị Kim Chi
Vi, Nhã Trân
Nguyễn, Thị Như Ý
Trần, Nguyễn Phương Lan
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.5 - tr.144-153 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350246
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69476
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CVv403V58S52022144.pdf753.62 kBAdobe PDF
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.