Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67654
Title: Các loại canh trong ẩm thực Hàn Quốc = Types of soups in Korean cuisine
Authors: Nguyễn, Hoàng Linh
Keywords: Khoa học và Công nghệ (Trường Đại học Khoa học Huế)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ (Trường Đại học Khoa học Huế) - 2022 - no.20 - tr.41 - 48 - ISSN.2354 - 0850
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348621
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67654
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv470V20S032022041.pdf379.7 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

15
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.