Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67654
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Hoàng Linh
dc.date.accessioned2023-12-27T02:33:49Z-
dc.date.available2023-12-27T02:33:49Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=348621en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67654-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ (Trường Đại học Khoa học Huế) - 2022 - no.20 - tr.41 - 48 - ISSN.2354 - 0850en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ (Trường Đại học Khoa học Huế)en
dc.titleCác loại canh trong ẩm thực Hàn Quốc = Types of soups in Korean cuisineen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv470V20S032022041.pdf379.7 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

15
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.