Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072
Title: Ảnh hưởng của nước dừa, agar và sucrose đến thuỷ tinh hoá, sự tái sinh và sự ổn định di truyền của cây cẩm chướng in vitro = Effects of coconut water, agar and sucrose on vitrification, regeneration and genetic stability of in vitro carnations
Authors: // Khoa, học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên no ISSN
Issue Date: 2022
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349949
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S052022020.pdf507.45 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.