Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072
Title: | Ảnh hưởng của nước dừa, agar và sucrose đến thuỷ tinh hoá, sự tái sinh và sự ổn định di truyền của cây cẩm chướng in vitro = Effects of coconut water, agar and sucrose on vitrification, regeneration and genetic stability of in vitro carnations |
Authors: | // Khoa, học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên no ISSN |
Issue Date: | 2022 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349949 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CTv178V227S052022020.pdf
Size : 507,45 kB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.