Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072
Title: | Ảnh hưởng của nước dừa, agar và sucrose đến thuỷ tinh hoá, sự tái sinh và sự ổn định di truyền của cây cẩm chướng in vitro = Effects of coconut water, agar and sucrose on vitrification, regeneration and genetic stability of in vitro carnations | Authors: | // Khoa, học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên no ISSN | Issue Date: | 2022 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349949 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CTv178V227S052022020.pdf | 507.45 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.