Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.author// Khoa, học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên no ISSN
dc.date.accessioned2023-12-27T01:02:54Z-
dc.date.available2023-12-27T01:02:54Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349949en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072-
dc.language.isovien
dc.titleẢnh hưởng của nước dừa, agar và sucrose đến thuỷ tinh hoá, sự tái sinh và sự ổn định di truyền của cây cẩm chướng in vitro = Effects of coconut water, agar and sucrose on vitrification, regeneration and genetic stability of in vitro carnationsen
dc.typeArticleen
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextCó toàn văn-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv178V227S052022020.pdf507.45 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.