Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | // Khoa, học và Công nghệ Đại học Thái Nguyên no ISSN | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T01:02:54Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T01:02:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349949 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/64072 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.title | Ảnh hưởng của nước dừa, agar và sucrose đến thuỷ tinh hoá, sự tái sinh và sự ổn định di truyền của cây cẩm chướng in vitro = Effects of coconut water, agar and sucrose on vitrification, regeneration and genetic stability of in vitro carnations | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.