Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227
Title: Thu nhận chất xơ từ bã điều bằng phương pháp thủy phân bởi α-amylase và tiền xử lý chần = Extracting dietary fiber from cashew by using hydrolysis with α-amylase
Authors: Huỳnh, Thị Cẩm Hàng
Nguyễn, Thị Thúy Vy
Phạm, Thị Thùy Dương
Đông, Thị Anh Đào
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.317-323 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353534
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S202022317.pdf1.08 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

16
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.