Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227
Title: Thu nhận chất xơ từ bã điều bằng phương pháp thủy phân bởi α-amylase và tiền xử lý chần = Extracting dietary fiber from cashew by using hydrolysis with α-amylase
Authors: Huỳnh, Thị Cẩm Hàng
Nguyễn, Thị Thúy Vy
Phạm, Thị Thùy Dương
Đông, Thị Anh Đào
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.317-323 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353534
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S202022317.pdf
  • Size : 1,08 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.