Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Cẩm Hàng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thúy Vy
dc.contributor.authorPhạm, Thị Thùy Dương
dc.contributor.authorĐông, Thị Anh Đào
dc.date.accessioned2023-12-26T09:13:53Z-
dc.date.available2023-12-26T09:13:53Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353534en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.317-323 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleThu nhận chất xơ từ bã điều bằng phương pháp thủy phân bởi α-amylase và tiền xử lý chần = Extracting dietary fiber from cashew by using hydrolysis with α-amylaseen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S202022317.pdf
  • Size : 1,08 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.