Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Cẩm Hàng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Thúy Vy | |
dc.contributor.author | Phạm, Thị Thùy Dương | |
dc.contributor.author | Đông, Thị Anh Đào | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T09:13:53Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T09:13:53Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=353534 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/62227 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2022 - no.20 - tr.317-323 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Thu nhận chất xơ từ bã điều bằng phương pháp thủy phân bởi α-amylase và tiền xử lý chần = Extracting dietary fiber from cashew by using hydrolysis with α-amylase | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File : CVv146S202022317.pdf
Size : 1,08 MB
Format : Adobe PDF
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.