Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58293
Title: Ứng dụng vi bao giọt tụ trong công nghiệp thực phẩm = Application of coacervation in the food industry
Authors: Hoàng, Quang Bình
Chế, Mỹ Linh
Trịnh, Ngọc Thảo Ngân
Lê, Trung Thiên
Keywords: Khoa học (Đại học Cần Thơ)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.3 - tr.149-157 - ISSN.1859-2333
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338200
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58293
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv403V58S32022149.pdf554.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

38
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.