Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58293
Title: | Ứng dụng vi bao giọt tụ trong công nghiệp thực phẩm = Application of coacervation in the food industry | Authors: | Hoàng, Quang Bình Chế, Mỹ Linh Trịnh, Ngọc Thảo Ngân Lê, Trung Thiên |
Keywords: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Khoa học (Đại học Cần Thơ) - 2022 - no.3 - tr.149-157 - ISSN.1859-2333 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=338200 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/58293 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv403V58S32022149.pdf | 554.14 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.