Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55668
Title: | Tối ưu hóa tỷ lệ emzyme pectinase và thời gian trích ly quả dâu tằm (Morus alba L. Morus acidosa) = Optimization of enzyme pectinase rate and time extract of mulberry (Morus alba L. Morus acidosa) | Authors: | Võ, Tấn Thạnh Phan, Kim Tỏa Nguyễn, Thị Cẩm Tú Nguyễn, Duy Tân Lê, Hoàng Phượng Trương, Thị Tú Trân |
Keywords: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.06 - tr.43 - 50 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340338 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55668 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S062022043.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.