Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55668
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Võ, Tấn Thạnh | |
dc.contributor.author | Phan, Kim Tỏa | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Cẩm Tú | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Duy Tân | |
dc.contributor.author | Lê, Hoàng Phượng | |
dc.contributor.author | Trương, Thị Tú Trân | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T02:53:45Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T02:53:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340338 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55668 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.06 - tr.43 - 50 - ISSN.1859-4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp & Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Tối ưu hóa tỷ lệ emzyme pectinase và thời gian trích ly quả dâu tằm (Morus alba L. Morus acidosa) = Optimization of enzyme pectinase rate and time extract of mulberry (Morus alba L. Morus acidosa) | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S062022043.pdf | 1.36 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.