Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55668
Title: Tối ưu hóa tỷ lệ emzyme pectinase và thời gian trích ly quả dâu tằm (Morus alba L. Morus acidosa) = Optimization of enzyme pectinase rate and time extract of mulberry (Morus alba L. Morus acidosa)
Authors: Võ, Tấn Thạnh
Phan, Kim Tỏa
Nguyễn, Thị Cẩm Tú
Nguyễn, Duy Tân
Lê, Hoàng Phượng
Trương, Thị Tú Trân
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.06 - tr.43 - 50 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=340338
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/55668
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S062022043.pdf1.36 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.