Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52597
Title: Sử dụng phương pháp lên men hai giai đoạn trong quy trình sản xuất rượu Shochu Nhật Bản = Using the two-stage fermentation technique in the Japanese Shochu production process
Authors: Chu, Lương Trí
Lê, Duy Khương
Vũ, Công Tâm
Hoàng, Văn Hùng
Nguyễn, Thị Mai Ly
Keywords: Khoa học (Đại học Hạ Long)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Hạ Long) - 2022 - no.2 - tr.93-100 - ISSN.2815-5521
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344414
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52597
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv538S22022093.pdf2.64 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.