Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52597
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Chu, Lương Trí | |
dc.contributor.author | Lê, Duy Khương | |
dc.contributor.author | Vũ, Công Tâm | |
dc.contributor.author | Hoàng, Văn Hùng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Mai Ly | |
dc.date.accessioned | 2023-12-26T01:18:45Z | - |
dc.date.available | 2023-12-26T01:18:45Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=344414 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/52597 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Hạ Long) - 2022 - no.2 - tr.93-100 - ISSN.2815-5521 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Hạ Long) | en |
dc.title | Sử dụng phương pháp lên men hai giai đoạn trong quy trình sản xuất rượu Shochu Nhật Bản = Using the two-stage fermentation technique in the Japanese Shochu production process | en |
dc.type | Article | en |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv538S22022093.pdf | 2.64 MB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.