Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49473
Title: Tối ưu hóa điều kiện chiết xuất hợp chất phenolic và flavonoid từ quả táo mèo (Docynia indica) đông khô thông qua hỗ trợ của vi sóng
Authors: Nguyễn, Thị Thu Phương
Thái, Ngọc Anh
Đặng, Thảo Yến Linh
Nguyễn, Thị Lâm Đoàn
Lê, Thị Ngọc Thúy
Trần, Thị Nhung
Nguyễn, Thị Thanh Thủy
Keywords: Khoa học nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Khoa học nông nghiệp Việt Nam - 2021 - no.6 - tr.726-736 - ISSN.2588-1299
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=318687
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49473
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv169V19S062021726.pdf659.25 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

34
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.