Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49028
Title: | Phân tích các nhân tố ảnh hưởng đến hành vi mua món ăn qua mạng của khách hàng tại thành phố Đà Nẵng trong đại dịch COVID-19 | Authors: | Phạm, Thị Hoàng Dung | Keywords: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ, Đại học Duy Tân | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học và Công nghệ, Đại học Duy Tân - 2021 - no.46 - tr.89-96 - ISSN.1859-4905 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=319859 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/49028 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv416S462021089.pdf | 701.4 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.