Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48270
Title: Ảnh hưởng của thời gian xay, nhiệt độ và thời gian chiên đến chất lượng chả cá rô phi
Authors: Võ, Thị Kiên Hảo
Phạm, Thanh Chính
Phan, Chí Thảo
Phan, Hữu Tặng
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu khoa học và Phát triển kinh tế - Trường Đại học Tây Đô
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu khoa học và Phát triển kinh tế - Trường Đại học Tây Đô - 2021 - no.11 - tr.228-240 - ISSN.2588-1221
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=320674
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/48270
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv475S112021228.pdf507.23 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.