Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46253
Title: | Thành phần hóa học và hoạt tính kháng khuẩn của tinh dầu vỏ quả bưởi [Citrus grandis (L.) Osbeck] và phật thủ [Citrus medica L. var. Sarcodactylis (Noot.) Swingle] | Authors: | Phạm, Thành Trọng Trần, Hoàng Thiện Nguyễn, Lê Hoàng Anh Duy Nguyễn, Hải Ngân Lê, Thị Ngọc Mỹ Cao, Hoàng Phương Anh Nguyễn, Hữu Phúc Trì, Kim Ngọc |
Keywords: | Tạp chí Nghiên cứu khoa học và Phát triển kinh tế - Trường Đại học Tây Đô | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Nghiên cứu khoa học và Phát triển kinh tế - Trường Đại học Tây Đô - 2021 - no.12 - tr.227-237 - ISSN.2588-1221 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322781 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46253 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv475S122021227.pdf | 416.16 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.