Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46253
Title: Thành phần hóa học và hoạt tính kháng khuẩn của tinh dầu vỏ quả bưởi [Citrus grandis (L.) Osbeck] và phật thủ [Citrus medica L. var. Sarcodactylis (Noot.) Swingle]
Authors: Phạm, Thành Trọng
Trần, Hoàng Thiện
Nguyễn, Lê Hoàng Anh Duy
Nguyễn, Hải Ngân
Lê, Thị Ngọc Mỹ
Cao, Hoàng Phương Anh
Nguyễn, Hữu Phúc
Trì, Kim Ngọc
Keywords: Tạp chí Nghiên cứu khoa học và Phát triển kinh tế - Trường Đại học Tây Đô
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Nghiên cứu khoa học và Phát triển kinh tế - Trường Đại học Tây Đô - 2021 - no.12 - tr.227-237 - ISSN.2588-1221
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=322781
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/46253
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv475S122021227.pdf416.16 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.