Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Title: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình sản xuất snack hành tây cay giòn = A study on the factors affecting the production of the spicy, crispy onion snack |
Authors: | Lưu, Trường Vũ Huỳnh, Kim Ngọc Nguyễn, Long Nhật Phạm, Hữu Thắng Nguyễn, Quốc Vinh Hoàng, Thị Ngọc Nhơn |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2021 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.263-268 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317115 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.