Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Title: Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình sản xuất snack hành tây cay giòn = A study on the factors affecting the production of the spicy, crispy onion snack
Authors: Lưu, Trường Vũ
Huỳnh, Kim Ngọc
Nguyễn, Long Nhật
Phạm, Hữu Thắng
Nguyễn, Quốc Vinh
Hoàng, Thị Ngọc Nhơn
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2021
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.263-268 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317115
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S22021263.pdf5.01 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.