Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLưu, Trường Vũ
dc.contributor.authorHuỳnh, Kim Ngọc
dc.contributor.authorNguyễn, Long Nhật
dc.contributor.authorPhạm, Hữu Thắng
dc.contributor.authorNguyễn, Quốc Vinh
dc.contributor.authorHoàng, Thị Ngọc Nhơn
dc.date.accessioned2023-12-14T08:30:26Z-
dc.date.available2023-12-14T08:30:26Z-
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317115en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.263-268 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình sản xuất snack hành tây cay giòn = A study on the factors affecting the production of the spicy, crispy onion snacken
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S22021263.pdf
  • Size : 5,01 MB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.