Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lưu, Trường Vũ | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Kim Ngọc | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Long Nhật | |
dc.contributor.author | Phạm, Hữu Thắng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Quốc Vinh | |
dc.contributor.author | Hoàng, Thị Ngọc Nhơn | |
dc.date.accessioned | 2023-12-14T08:30:26Z | - |
dc.date.available | 2023-12-14T08:30:26Z | - |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317115 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.263-268 - ISSN.0866-7756 | en |
dc.subject | Tạp chí Công thương | en |
dc.title | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình sản xuất snack hành tây cay giòn = A study on the factors affecting the production of the spicy, crispy onion snack | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.