Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030
Title: | Khảo sát các yếu tố ảnh hưởng đến quá trình sản xuất snack hành tây cay giòn = A study on the factors affecting the production of the spicy, crispy onion snack | Authors: | Lưu, Trường Vũ Huỳnh, Kim Ngọc Nguyễn, Long Nhật Phạm, Hữu Thắng Nguyễn, Quốc Vinh Hoàng, Thị Ngọc Nhơn |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2021 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2021 - no.2 - tr.263-268 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=317115 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/38030 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S22021263.pdf | 5.01 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.