Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523
Title: | Nghiên cứu ảnh hưởng của thành phần dịch rót đến một số chỉ tiêu chất lượng sản phẩm ớt xiêm (Capsicum spp.) rừng muối chua = Study on the effects of brine solution components on some quality characteristics of fermented local mountainous chili | Authors: | Nguyễn, Đức Chung Nguyễn, Văn Huế Đinh, Đặng Minh Tâm Phan, Thị Bé Nguyễn, Ngọc Truyền |
Keywords: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp | Issue Date: | 2020 | Series/Report no.: | Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1888-1896 - ISSN.2855-1256 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288215 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv471V4S220201888.pdf | 330.14 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.