Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Chung
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Huế
dc.contributor.authorĐinh, Đặng Minh Tâm
dc.contributor.authorPhan, Thị Bé
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Truyền
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:31Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:31Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288215en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1888-1896 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của thành phần dịch rót đến một số chỉ tiêu chất lượng sản phẩm ớt xiêm (Capsicum spp.) rừng muối chua = Study on the effects of brine solution components on some quality characteristics of fermented local mountainous chilien
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V4S220201888.pdf330.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.