Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorNguyễn, Đức Chung
dc.contributor.authorNguyễn, Văn Huế
dc.contributor.authorĐinh, Đặng Minh Tâm
dc.contributor.authorPhan, Thị Bé
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Truyền
dc.date.accessioned2023-12-12T02:46:31Z-
dc.date.available2023-12-12T02:46:31Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288215en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1888-1896 - ISSN.2855-1256en
dc.subjectKhoa học và Công nghệ Nông nghiệpen
dc.titleNghiên cứu ảnh hưởng của thành phần dịch rót đến một số chỉ tiêu chất lượng sản phẩm ớt xiêm (Capsicum spp.) rừng muối chua = Study on the effects of brine solution components on some quality characteristics of fermented local mountainous chilien
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv471V4S220201888.pdf
  • Size : 330,14 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.