Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523
Title: Nghiên cứu ảnh hưởng của thành phần dịch rót đến một số chỉ tiêu chất lượng sản phẩm ớt xiêm (Capsicum spp.) rừng muối chua = Study on the effects of brine solution components on some quality characteristics of fermented local mountainous chili
Authors: Nguyễn, Đức Chung
Nguyễn, Văn Huế
Đinh, Đặng Minh Tâm
Phan, Thị Bé
Nguyễn, Ngọc Truyền
Keywords: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học và Công nghệ Nông nghiệp - Trường Đại học Nông lâm, Đại học Huế - 2020 - no.2 - tr.1888-1896 - ISSN.2855-1256
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=288215
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/26523
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv471V4S220201888.pdf330.14 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

14
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.