Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22151
Title: Ảnh hưởng của thời điểm thu hoạch và nồng độ ethephon đến hàm lượng tổng chất rắn hòa tan và độ chắc thịt quả sầu riêng = Effects of ethephon concentration and harvesting time on the total soluble solid content and pulp firmness of durian
Authors: Lê, Hữu Hải
Nguyễn, Vân Ngọc Phượng
Nguyễn, Thị Hằng Phương
Lê, Thị Kim Loan
Huỳnh, Thị Huế Trang
Trần, Mạnh Thủ
Dương, Minh Kha
Nguyễn, Hồng Thái và Nguyễn Văn Khang
Keywords: Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam
Issue Date: 2020
Series/Report no.: Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.15-20 - ISSN.1859-1558
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306202
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22151
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv490S062020015.pdf149.76 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.