Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22151
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLê, Hữu Hải
dc.contributor.authorNguyễn, Vân Ngọc Phượng
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Hằng Phương
dc.contributor.authorLê, Thị Kim Loan
dc.contributor.authorHuỳnh, Thị Huế Trang
dc.contributor.authorTrần, Mạnh Thủ
dc.contributor.authorDương, Minh Kha
dc.contributor.authorNguyễn, Hồng Thái và Nguyễn Văn Khang
dc.date.accessioned2023-12-12T01:29:00Z-
dc.date.available2023-12-12T01:29:00Z-
dc.date.issued2020
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306202en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22151-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.15-20 - ISSN.1859-1558en
dc.subjectKhoa học công nghệ nông nghiệp Việt Namen
dc.titleẢnh hưởng của thời điểm thu hoạch và nồng độ ethephon đến hàm lượng tổng chất rắn hòa tan và độ chắc thịt quả sầu riêng = Effects of ethephon concentration and harvesting time on the total soluble solid content and pulp firmness of durianen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv490S062020015.pdf
  • Size : 149,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.