Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22151
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Hữu Hải | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Vân Ngọc Phượng | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Thị Hằng Phương | |
dc.contributor.author | Lê, Thị Kim Loan | |
dc.contributor.author | Huỳnh, Thị Huế Trang | |
dc.contributor.author | Trần, Mạnh Thủ | |
dc.contributor.author | Dương, Minh Kha | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Hồng Thái và Nguyễn Văn Khang | |
dc.date.accessioned | 2023-12-12T01:29:00Z | - |
dc.date.available | 2023-12-12T01:29:00Z | - |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=306202 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/22151 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam - 2020 - no.6 - tr.15-20 - ISSN.1859-1558 | en |
dc.subject | Khoa học công nghệ nông nghiệp Việt Nam | en |
dc.title | Ảnh hưởng của thời điểm thu hoạch và nồng độ ethephon đến hàm lượng tổng chất rắn hòa tan và độ chắc thịt quả sầu riêng = Effects of ethephon concentration and harvesting time on the total soluble solid content and pulp firmness of durian | en |
dc.type | Article | en |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairetype | Article | - |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv490S062020015.pdf | 149.76 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.