Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10348
Title: Đánh giá chất lượng gạo mầm và tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu trong sản xuất bánh mì không gluten
Authors: Lê, Thị Kim Loan
Đàm, Thị Kim Yến
Nguyễn, Minh Thủy
Keywords: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.64-71 - ISSN.1859 - 4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281363
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10348
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S222019064.pdf591.85 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

3
checked on Dec 27, 2024

Download(s)

1
checked on Dec 27, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.