Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10348
Title: | Đánh giá chất lượng gạo mầm và tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu trong sản xuất bánh mì không gluten | Authors: | Lê, Thị Kim Loan Đàm, Thị Kim Yến Nguyễn, Minh Thủy |
Keywords: | Nông nghiệp&Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.64-71 - ISSN.1859 - 4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281363 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10348 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S222019064.pdf | 591.85 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.