Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10348
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Thị Kim Loan | |
dc.contributor.author | Đàm, Thị Kim Yến | |
dc.contributor.author | Nguyễn, Minh Thủy | |
dc.date.accessioned | 2023-11-09T01:56:13Z | - |
dc.date.available | 2023-11-09T01:56:13Z | - |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=281363 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/10348 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Nông nghiệp&Phát triển nông thôn - 2019 - no.22 - tr.64-71 - ISSN.1859 - 4581 | en |
dc.subject | Nông nghiệp&Phát triển nông thôn | en |
dc.title | Đánh giá chất lượng gạo mầm và tối ưu hóa tỷ lệ nguyên liệu trong sản xuất bánh mì không gluten | en |
dc.type | Article | en |
item.cerifentitytype | Publications | - |
item.languageiso639-1 | vi | - |
item.openairetype | Article | - |
item.grantfulltext | open | - |
item.openairecristype | http://purl.org/coar/resource_type/c_18cf | - |
item.fulltext | Có toàn văn | - |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S222019064.pdf | 591.85 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.