Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9156
Title: | Đánh giá hàm lượng acid humic trong quá trình ủ hoai vỏ cà phê bằng chế phẩm E.M và thử nghiệm bón hỗn hợp ủ cho cây cà phê vối (coffea robusta). = Evaluating humic acid content in the process of composting coffee husks using E.M product and supplying these for coffee trees (Coffea robusta) | Authors: | Trần, Ngọc Hùng | Keywords: | Tạp chí Khoa học ( Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Tạp chí Khoa học ( Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2019 - no.9 - tr.351-359 - ISSN.1859-3100 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277909 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9156 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CTv138V16S92019351.pdf | 448.65 kB | Adobe PDF | View online |
CORE Recommender
Page view(s) 50
1
checked on Jan 13, 2025
Download(s)
7
checked on Jan 13, 2025
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.