Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9156
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hùng
dc.date.accessioned2023-11-09T01:42:40Z-
dc.date.available2023-11-09T01:42:40Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277909en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9156-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học ( Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2019 - no.9 - tr.351-359 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học ( Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleĐánh giá hàm lượng acid humic trong quá trình ủ hoai vỏ cà phê bằng chế phẩm E.M và thử nghiệm bón hỗn hợp ủ cho cây cà phê vối (coffea robusta). = Evaluating humic acid content in the process of composting coffee husks using E.M product and supplying these for coffee trees (Coffea robusta)en
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv138V16S92019351.pdf
  • Size : 448,65 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.