Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9156
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorTrần, Ngọc Hùng
dc.date.accessioned2023-11-09T01:42:40Z-
dc.date.available2023-11-09T01:42:40Z-
dc.date.issued2019
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=277909en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/9156-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Khoa học ( Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh) - 2019 - no.9 - tr.351-359 - ISSN.1859-3100en
dc.subjectTạp chí Khoa học ( Đại học Sư phạm TP. Hồ Chí Minh)en
dc.titleĐánh giá hàm lượng acid humic trong quá trình ủ hoai vỏ cà phê bằng chế phẩm E.M và thử nghiệm bón hỗn hợp ủ cho cây cà phê vối (coffea robusta). = Evaluating humic acid content in the process of composting coffee husks using E.M product and supplying these for coffee trees (Coffea robusta)en
dc.typeArticleen
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.openairetypeArticle-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextreserved-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat Existing users please Login
CTv138V16S92019351.pdf448.65 kBAdobe PDF
  View online
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s) 50

1
checked on Jan 13, 2025

Download(s)

7
checked on Jan 13, 2025

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.