Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8159
Title: | Ảnh hưởng của ngâm muối và trữ đông đến sự thay đổi chất lượng của cơ thịt cá lóc nuôi ở các giai đoạn biến đổi sau khi chết | Authors: | Trần, Bạch Long Đặng, Hữu Trọng Trần, Thanh Trúc Nguyễn, Văn Mười |
Keywords: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn | Issue Date: | 2019 | Series/Report no.: | Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.03+04 - tr.146-154 - ISSN.1859-4581 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276559 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8159 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv201S03-042019146.pdf | 614.55 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.