Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8159
Title: Ảnh hưởng của ngâm muối và trữ đông đến sự thay đổi chất lượng của cơ thịt cá lóc nuôi ở các giai đoạn biến đổi sau khi chết
Authors: Trần, Bạch Long
Đặng, Hữu Trọng
Trần, Thanh Trúc
Nguyễn, Văn Mười
Keywords: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn
Issue Date: 2019
Series/Report no.: Nông nghiệp và Phát triển nông thôn - 2019 - no.03+04 - tr.146-154 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=276559
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/8159
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S03-042019146.pdf614.55 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.