Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69612
Title: Phát triển phương pháp GC-MS xác định hàm lượng benzen trong một số sản phẩm thực phẩm có chứa đồng thời muối benzoat và acid ascorbic = Development of GC-MS for determination of benzene content in food products containing benzoate salts and ascorbic acid
Authors: Nguyễn, Như Thượng
Lê, Thị Thúy
Nguyễn, Thị Phương Thảo
Vũ, Ngân Bình
Nguyễn, Thị Ánh Hường
Trần, Cao Sơn
Vũ, Thị Trang
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.422-432 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349065
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69612
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022422.pdf607.76 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

12
checked on Dec 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.