Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69612
Title: Phát triển phương pháp GC-MS xác định hàm lượng benzen trong một số sản phẩm thực phẩm có chứa đồng thời muối benzoat và acid ascorbic = Development of GC-MS for determination of benzene content in food products containing benzoate salts and ascorbic acid
Authors: Nguyễn, Như Thượng
Lê, Thị Thúy
Nguyễn, Thị Phương Thảo
Vũ, Ngân Bình
Nguyễn, Thị Ánh Hường
Trần, Cao Sơn
Vũ, Thị Trang
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.422-432 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349065
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69612
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CTv165V5S32022422.pdf
  • Size : 607,76 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.