Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69595
Title: Xác định glucosamine trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng phương pháp CE-C4D = Determination of glucosamine in dietary supplement samples by capillary electrophoresis using capacitively coupled contactless conductivity detector (CE-C4D)
Authors: Đặng, Thị Huyền My
Nguyễn, Thị Ngọc Ly
Đỗ, Yến Nhi
Vũ, Tùng Lâm
Đinh, Thị Dịu
Kiều, Thị Lan Phương
Hoàng, Quốc Anh
Trần, Cao Sơn
Nguyễn, Thị Minh Thư
Nguyễn, Quang Huy
Nguyễn, Thị Ánh Hường
Keywords: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.243-255 - ISSN.2615-9252
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349043
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69595
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022243.pdf1.01 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.