Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69595
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐặng, Thị Huyền My
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ngọc Ly
dc.contributor.authorĐỗ, Yến Nhi
dc.contributor.authorVũ, Tùng Lâm
dc.contributor.authorĐinh, Thị Dịu
dc.contributor.authorKiều, Thị Lan Phương
dc.contributor.authorHoàng, Quốc Anh
dc.contributor.authorTrần, Cao Sơn
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Minh Thư
dc.contributor.authorNguyễn, Quang Huy
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Ánh Hường
dc.date.accessioned2023-12-27T02:53:47Z-
dc.date.available2023-12-27T02:53:47Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349043en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/69595-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩm - 2022 - no.3 - tr.243-255 - ISSN.2615-9252en
dc.subjectTạp chí Kiểm nghiệm và an toàn thực phẩmen
dc.titleXác định glucosamine trong thực phẩm bảo vệ sức khỏe bằng phương pháp CE-C4D = Determination of glucosamine in dietary supplement samples by capillary electrophoresis using capacitively coupled contactless conductivity detector (CE-C4D)en
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CTv165V5S32022243.pdf1.01 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.