Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68786
Title: Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn thịt lợn và mỡ lợn, gia vị, và thời gian ủ chín đến chất lượng và giá trị cảm quan của salami cá tra = The effect of the mixing ratio of lean pork and lard, spices, and ripening time on the quality and sensory value of Pangasius salami
Authors: Lê, Ngọc Hiệp
Keywords: Khoa học (Đại học Đồng Tháp)
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Khoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2022 - no.5 - tr.75-84 - ISSN.0866-7675
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350139
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68786
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv392V11S52022075.pdf870.24 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.