Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68786
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Lê, Ngọc Hiệp | |
dc.date.accessioned | 2023-12-27T02:42:22Z | - |
dc.date.available | 2023-12-27T02:42:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | |
dc.identifier.uri | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=350139 | en |
dc.identifier.uri | http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/68786 | - |
dc.language.iso | vi | en |
dc.relation.ispartofseries | Khoa học (Đại học Đồng Tháp) - 2022 - no.5 - tr.75-84 - ISSN.0866-7675 | en |
dc.subject | Khoa học (Đại học Đồng Tháp) | en |
dc.title | Ảnh hưởng của tỷ lệ phối trộn thịt lợn và mỡ lợn, gia vị, và thời gian ủ chín đến chất lượng và giá trị cảm quan của salami cá tra = The effect of the mixing ratio of lean pork and lard, spices, and ripening time on the quality and sensory value of Pangasius salami | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.