Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67866
Title: Nghiên cứu chuyển hóa bã đậu tạo tác nhân kìm hãm sự sẫm màu của nấm rơm = Bioconversion of soybean residues into paddy straw mushroom antibrowning agents
Authors: Đỗ, Biên Cương
Nguyễn, Ngọc Anh
Hoàng, Thị Thanh Thuận
Dương, Thị Thu Hà
Vũ, Thị Lan
Keywords: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Nông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.12 - tr.71 - 76 - ISSN.1859-4581
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349256
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67866
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S122022071.pdf981.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.