Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67866
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorĐỗ, Biên Cương
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Anh
dc.contributor.authorHoàng, Thị Thanh Thuận
dc.contributor.authorDương, Thị Thu Hà
dc.contributor.authorVũ, Thị Lan
dc.date.accessioned2023-12-27T02:34:56Z-
dc.date.available2023-12-27T02:34:56Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=349256en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67866-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesNông nghiệp & Phát triển nông thôn - 2022 - no.12 - tr.71 - 76 - ISSN.1859-4581en
dc.subjectNông nghiệp & Phát triển nông thônen
dc.titleNghiên cứu chuyển hóa bã đậu tạo tác nhân kìm hãm sự sẫm màu của nấm rơm = Bioconversion of soybean residues into paddy straw mushroom antibrowning agentsen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.grantfulltextopen-
item.openairetypeArticle-
item.cerifentitytypePublications-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv201S122022071.pdf981.58 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.