Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67537
Title: Xác định phương pháp khử mùi tanh và tạo độ nở thích hợp cho sản phẩm da cá tra tẩm gia vị = The method to deodorize fishy odors and improve the porosity and the expansion of dried seasoned pangasius skin product
Authors: Phạm, Thành Lễ
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.175-181 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347309
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67537
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152022175.pdf897.82 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.