Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67537
Title: | Xác định phương pháp khử mùi tanh và tạo độ nở thích hợp cho sản phẩm da cá tra tẩm gia vị = The method to deodorize fishy odors and improve the porosity and the expansion of dried seasoned pangasius skin product |
Authors: | Phạm, Thành Lễ |
Keywords: | Tạp chí Công thương |
Issue Date: | 2022 |
Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.175-181 - ISSN.0866-7756 |
URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347309 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67537 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.