Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67537
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPhạm, Thành Lễ
dc.date.accessioned2023-12-27T02:33:14Z-
dc.date.available2023-12-27T02:33:14Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347309en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67537-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.175-181 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleXác định phương pháp khử mùi tanh và tạo độ nở thích hợp cho sản phẩm da cá tra tẩm gia vị = The method to deodorize fishy odors and improve the porosity and the expansion of dried seasoned pangasius skin producten
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
Thumbnail

  • File : CVv146S152022175.pdf
  • Size : 897,82 kB
  • Format : Adobe PDF


  • Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.