Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67536
Title: Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly polyphenol và flavonoid từ cần tây, cần ta và tỏi tươi = Examining some factors affecting the extraction process of total polyphenol and flavonoid content from A. graveolens, 0. javanica, and A. sativum
Authors: Lâm, Quốc Vinh
Nguyễn, Ngọc Linh Nhi
Hoàng, Phạm Quỳnh Như
Nguyễn, Thị Thu Huyền
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.162-167 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347306
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67536
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152022162.pdf850.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

33
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.