Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67536
Title: | Khảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly polyphenol và flavonoid từ cần tây, cần ta và tỏi tươi = Examining some factors affecting the extraction process of total polyphenol and flavonoid content from A. graveolens, 0. javanica, and A. sativum | Authors: | Lâm, Quốc Vinh Nguyễn, Ngọc Linh Nhi Hoàng, Phạm Quỳnh Như Nguyễn, Thị Thu Huyền |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.162-167 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347306 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67536 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
CVv146S152022162.pdf | 850.46 kB | Adobe PDF | View online View/Open |
CORE Recommender
Page view(s)
2
checked on Dec 22, 2024
Download(s)
33
checked on Dec 22, 2024
Google ScholarTM
Check
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.