Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67536
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorLâm, Quốc Vinh
dc.contributor.authorNguyễn, Ngọc Linh Nhi
dc.contributor.authorHoàng, Phạm Quỳnh Như
dc.contributor.authorNguyễn, Thị Thu Huyền
dc.date.accessioned2023-12-27T02:33:14Z-
dc.date.available2023-12-27T02:33:14Z-
dc.date.issued2022
dc.identifier.urihttps://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347306en
dc.identifier.urihttp://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67536-
dc.language.isovien
dc.relation.ispartofseriesTạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.162-167 - ISSN.0866-7756en
dc.subjectTạp chí Công thươngen
dc.titleKhảo sát một số yếu tố ảnh hưởng đến quá trình trích ly polyphenol và flavonoid từ cần tây, cần ta và tỏi tươi = Examining some factors affecting the extraction process of total polyphenol and flavonoid content from A. graveolens, 0. javanica, and A. sativumen
dc.typeArticleen
item.fulltextCó toàn văn-
item.openairetypeArticle-
item.grantfulltextopen-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
Appears in Collections:Báo - Tạp chí
Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152022162.pdf850.46 kBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show simple item record

CORE Recommender

Page view(s)

2
checked on Dec 22, 2024

Download(s)

33
checked on Dec 22, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.