Please use this identifier to cite or link to this item:
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67534
Title: | Đánh giá hiệu quả tách màng múi bưởi bằng phương pháp hóa học (NAOH) và phương pháp enzyme cellulase = Assessing the effectiveness of chemical (NAOH) and cellulase enzymatic peeling methods in the removal of the membrance of grapefruit's flesh | Authors: | Lê, Phan Thùy Hạnh Trần, Quyết Thắng |
Keywords: | Tạp chí Công thương | Issue Date: | 2022 | Series/Report no.: | Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.142-149 - ISSN.0866-7756 | URI: | https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347300 http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67534 |
Appears in Collections: | Báo - Tạp chí |
Files in This Item:
File | Size | Format | Existing users please Login |
---|---|---|---|
CVv146S152022142.pdf | 1.02 MB | Adobe PDF |
CORE Recommender
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.