Please use this identifier to cite or link to this item: http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67534
Title: Đánh giá hiệu quả tách màng múi bưởi bằng phương pháp hóa học (NAOH) và phương pháp enzyme cellulase = Assessing the effectiveness of chemical (NAOH) and cellulase enzymatic peeling methods in the removal of the membrance of grapefruit's flesh
Authors: Lê, Phan Thùy Hạnh
Trần, Quyết Thắng
Keywords: Tạp chí Công thương
Issue Date: 2022
Series/Report no.: Tạp chí Công thương - 2022 - no.15 - tr.142-149 - ISSN.0866-7756
URI: https://sti.vista.gov.vn/tw/Pages/tai-lieu-khcn.aspx?ItemID=347300
http://thuvienlamdong.org.vn:81/handle/DL_134679/67534
Appears in Collections:Báo - Tạp chí

Files in This Item:
File SizeFormat
CVv146S152022142.pdf1.02 MBAdobe PDF
  View online
View/Open
Show full item record

CORE Recommender

Download(s)

1
checked on Nov 25, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.